Contact

De voedseltuin is per begin 2017 gevestigd op het terrein van De Kleine Aarde. Een bijzondere en historische locatie. Hier is het begrip duurzaamheid uitgevonden. Adres: Het Klaverblad 13 (5283 TV) Boxtel. Velen hebben ervan en erover gehoord. Opvallend is, dat heel wat bezoekers (ook echte Boxtelaren) dit terrein niet altijd goed weten te vinden.

Voorjaar 2017 zijn de eerste, voorbereidende werkzaamheden gestart en is het Doolhofperceel in gebruik genomen. Intussen is het tweede volle seizoen. Nu is ook een tweede deel van de tuin in gebruik: het Eco-perceel. De voedseltuin werkt nauw samen met Helicon Opleidingen (Boxtel). Contact: Geert van den Heuvel, projectmanager.

   

Helicon Opleidingen (Boxtel) is een van de partijen, die samen ‘t Collectief vormen voor de toekomst van deze prachtige locatie. De directie van Helicon vroeg aan onze stichting Voedseltuin Boxtel of wij de de tuin op De Kleine Aarde willen vestigen. De samenwerking met Helicon is concreet en plezierig.

Bereik

  • Projectleider: 0653 155361
  • Mail: tvleeuwen@xs4all.nl

Stichting Voedseltuin Boxtel eo

  • Secretaris: Jan Boogers
  • Dommeloord 25
  • 5283 LL Boxtel
  • NL31RABO0306883732
  • KvK nummer 64205134
  • BTWnummer: 85555 64 933
Projectleiding

Het project van de voedseltuin is een initiatief van Theodoor van Leeuwen, hij is ook projectleider. Hij onderhoudt de contacten met belanghebbend en belangstellende mensen, bedrijven en organisaties. Theodoor vervulde deze rol eerder bij de totstandkoming van Voedseltuin Villanueva in de gemeente ‘s-Hertogenbosch (2014).

Tuinbazen en medewerkers

De tuin werkt als een bedrijf. De leiding is in handen van de projectleider. We zoeken meer mensen, die ervaring hebben, die samen leidinggeven aan de groep vrijwilligers. Er zijn nu (mei 2018) zo’n 20 vrijwilligers die ieder een of meer dagdelen actief zijn. We hebben circa 35-40 mensen nodig. Sommigen een dagdeel per week, anderen meer.

Werktijden (nieuw!)

Elke werkdag is de tuin actief van 8.00 tot 12.30 uur. Om 10.00 uur is er een koffiepauze. U bent van harte welkom. Het is prettig als u zich vooraf even meldt, maar dat hoeft niet…