Handjes, handjes, handjes

Dit is het 3e jaar van onze voedseltuin op De Kleine Aarde. We komen echt handjes tekort! Dat speelt elk jaar een belangrijke rol, zo midden in het tuinseizoen. Er moet immers veel geoogst worden, maar niemand kan twee dingen tegelijkertijd. Wij ook niet. Naast oogsten moeten nieuwe plantjes worden gezet, en de bestaande bedden met plantjes moeten wekelijks worden geschoffeld. 

H

WIE KOMT ONS HELPPEN? Al is het maar een paar uurtjes in de week. Je mag zelf een werkdag uitzoeken. We beginnen om 8.00 in de ochtend en stoppen circa 12.30 uur. Maar wil je een uurtje later starten, of een uurtje eerder weer naar huis, dat is geen enkel probleem. 

De voedseltuin teelt verse groenten voor arme mensen, die cliënt zijn van de Voedselbank. Nu al zijn er ruim 500 monden die wij wekelijks voeden met hartstikke gezond eten. Wie met ons meewerkt, doet goed voor andere mensen, die onze hulp hard nodig hebben. 

Bel je ons? Tuinleider Maria vd Hoogen (0627 478 141) of mail naar: mvandenhoogen@chello.nl  Je kunt ook gewoon even komen kijken en dan afspraak maken…. Adres: Het Klaverblad 13, Boxtel.