Voedseltuin maakt mensen blij!

Dit tweede seizoen blijkt opnieuw hoe goed dit project Boxtel past. Er is bijzondere support vanuit de Boxtelse gemeenschap. Dat blijkt steeds weer, zodra er bijvoorbeeld behoefte is aan hulp, aan extra geld voor een investering, of als er gewoon menskracht of spullen nodig zijn. Het is voor de medewerkers en de tuinleiding dan ook een groot plezier hier te kunnen en mogen werken.

Er zijn inmiddels al enkele bedrijven die er met teams willen komen werken. Ook de dagelijks bestuurders van onze gemeente (leden college van B&W) zeggen binnenkort hun handen uit de mouwen te komen steken. En vanaf 16 mei is de tuin ook elke woensdagavond tussen 1900 en 2100 uur geopend. OP speciaal verzoek van enkele mensen, die hun normale werkweek graag onderbreken om hier een helpende hand te kunnen bieden. Want vergeet niet: het is hartstikke leuk en lekker buiten te werken!

Onderstaande paginagrote advertentie is aangeboden door Stichting Brabants Centrum, een van onze trouwe partners. Dankjewel. Dit jaarbericht krijgt grote waardering van allerlei kanten.